Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
داوری تخصصی دو سو کور
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
راهنمای آماده سازی مقاله
هزینه های انتشار مقاله
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
کلیدواژهها =
ویژگیهای میکروبی
تعداد مقالات:
1
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پنیر سنتی کوزهای(کوپه) استان کردستان
دوره 2، شماره 1، شهریور 1398، صفحه
67-80
10.35066/J040.2019.326
زهره مشاک؛ جواد روشنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
3.08 M
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1402)
دوره 5 (1401)
دوره 4 (1400)
دوره 3 (1399)
دوره 2 (1398)
دوره 1 (1397)