نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آفلاتوکسین مروری بر سموم قارچی مهم خوراک طیور، بیماری‌زایی و روش‌های از بین بردن آنها [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 84-104]
  • آگالاکسی جداسازی و شناسائی مایکوپلاسماهای عامل بیماری آگالاکسی مُسری از گوسفند و بز در استان تهران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 66-74]
  • آلودگی انگلی بررسی بروز فصلی برخی از بیماری های دارای اهمیت اقتصادی در در زنبورستان‏ های شهرستان خاش و حاشیه تفتان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 46-56]
  • آنتی‌بیوتیک بازسازی شبکه ژنی مقاومت به پنی‌سیلین در E.coli با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه‌های داده [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • آنتی بیوتیک بررسی شبکه ژنی مقاومت به آنتی بیوتیک تتراسایکلین تحت کنترل ژن‌های tetA و tetB با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه‌های‌داده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 88-96]
  • آویشن بررسی اثر تجویز داخل رحمی عصاره آویشن در گاوهای مبتلا به آندومتریت بالینی بر میزان وقوع سقط در آبستنی متعاقب [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 105-115]

ا

  • اپیدمیولوژی ویژگی‌های اپیدمیولوژیک موارد هاری انسانی ارجاع داده شده به مرکز بهداشت شهرستان ساری طی سال‌های 1391 تا 1396 [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 26-35]
  • اسانس ارزیابی اثرات ضد باکتریایی اسانس بومادران در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 107-117]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی اثر ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی عطرمایه‌های نعناع فلفلی و آویشن شیرازی بر روی اسینتو باکتر بومانی و استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی‌بیوتیک‌های مختلف [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • استان البرز جداسازی و شناسایی تک‌یاخته کریپتوسپوریدیوم در اسهال گوساله دراستان البرز [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 32-40]
  • استان تهران جداسازی و شناسائی مایکوپلاسماهای عامل بیماری آگالاکسی مُسری از گوسفند و بز در استان تهران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 66-74]
  • استان کردستان بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی پنیر سنتی کوزه‌ای(کوپه) استان کردستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 67-80]
  • اسهال گوساله‌ها جداسازی و شناسایی تک‌یاخته کریپتوسپوریدیوم در اسهال گوساله دراستان البرز [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 32-40]
  • اسیدیته بررسی تأثیر مدت زمان نگهداری و برخی خصوصیات شیمیایی ماست بر ماندگاری باکتری‌ های پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 36-45]
  • اسینتو باکتر بومانی بررسی اثر ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی عطرمایه‌های نعناع فلفلی و آویشن شیرازی بر روی اسینتو باکتر بومانی و استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی‌بیوتیک‌های مختلف [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • اشریشیاکلی بررسی میزان آلودگی گوشت گاو تولیدی در شهرستان زاهدان به اشریشیا کلی با روش MPN وتشخیص سویه 7H:157O در نمونه‌های جدا شده به روش PCR [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 97-106]
  • اشریشیاکلی یوروپاتوژنیک بررسی و شناسایی ژنهای مقاومت به تتراسایکلین در ایزوله های اشریشیاکلی یوروپاتوژنیک در منطقه سیستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]
  • اشورک بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی عصاره‌های مختلف گیاهان دارویی علف مار (Capparis spinosa)، علف مورچه (cretica Cressa) و اشورک (Rhazya stricta) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 57-66]
  • اکراتوکسین مروری بر سموم قارچی مهم خوراک طیور، بیماری‌زایی و روش‌های از بین بردن آنها [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 84-104]
  • اکریپتوسپوریدیوم بررسی آلودگی به انگل کریپتوسپوریدیوم در بوقلمون‌های بومی شهرستان بابل [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 10-14]
  • الیزا شناسایی سرمی موارد تحت بالینی کم‌خونی عفونی در بلدرچین‌های استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-31]
  • اندومتریت بررسی اثر تجویز داخل رحمی عصاره آویشن در گاوهای مبتلا به آندومتریت بالینی بر میزان وقوع سقط در آبستنی متعاقب [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 105-115]
  • ایران مروری بر عوامل ویروسی مولد بیماریهای مخاطی شبه طاعون گاوی در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-65]

ب

  • باقیمانده دارویی مطالعه باقیمانده داروی فلورفنیکل در گوشت مرغ عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-16]
  • باکتری بررسی شبکه ژنی مقاومت به آنتی بیوتیک تتراسایکلین تحت کنترل ژن‌های tetA و tetB با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه‌های‌داده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 88-96]
  • باکتری بازسازی شبکه ژنی مقاومت به پنی‌سیلین در E.coli با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه‌های داده [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • باکتری بیماری‌زا بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی عصاره‌های مختلف گیاهان دارویی علف مار (Capparis spinosa)، علف مورچه (cretica Cressa) و اشورک (Rhazya stricta) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 57-66]
  • باکتری‌های پروبیوتیک بررسی تأثیر مدت زمان نگهداری و برخی خصوصیات شیمیایی ماست بر ماندگاری باکتری‌ های پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 36-45]
  • بتا-لاکتام بازسازی شبکه ژنی مقاومت به پنی‌سیلین در E.coli با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه‌های داده [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • بروسلا آبورتوس بهینه سازی استخراج لیپو پلی ساکارید سویه خشن بروسلا آبورتوس به روش فنل – کلروفورم – پترولیوم اتر [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-87]
  • بلدرچین شناسایی سرمی موارد تحت بالینی کم‌خونی عفونی در بلدرچین‌های استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-31]
  • بوقلمون بومی بررسی آلودگی به انگل کریپتوسپوریدیوم در بوقلمون‌های بومی شهرستان بابل [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 10-14]
  • بومادران ارزیابی اثرات ضد باکتریایی اسانس بومادران در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 107-117]
  • بیرجند بررسی مولکولی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در ناقلین کنه‌ای درمناطق روستایی شرق ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 75-83]
  • بیماری‌های مخاطی مروری بر عوامل ویروسی مولد بیماریهای مخاطی شبه طاعون گاوی در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-65]

پ

  • پنیر کوزه‌ای‌ بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی پنیر سنتی کوزه‌ای(کوپه) استان کردستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 67-80]

ت

  • تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بررسی مولکولی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در ناقلین کنه‌ای درمناطق روستایی شرق ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 75-83]
  • تتراسایکلین بررسی شبکه ژنی مقاومت به آنتی بیوتیک تتراسایکلین تحت کنترل ژن‌های tetA و tetB با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه‌های‌داده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 88-96]
  • ترکیبات گیاهی مروری بر سموم قارچی مهم خوراک طیور، بیماری‌زایی و روش‌های از بین بردن آنها [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 84-104]
  • تغییر شکل زیستی مروری بر سموم قارچی مهم خوراک طیور، بیماری‌زایی و روش‌های از بین بردن آنها [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 84-104]

ج

  • جداسازی جداسازی و شناسایی تک‌یاخته کریپتوسپوریدیوم در اسهال گوساله دراستان البرز [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 32-40]

ح

  • حداقل غلظت مهارکنندگی بررسی اثر ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی عطرمایه‌های نعناع فلفلی و آویشن شیرازی بر روی اسینتو باکتر بومانی و استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی‌بیوتیک‌های مختلف [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • حلال‌های مختلف بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی عصاره‌های مختلف گیاهان دارویی علف مار (Capparis spinosa)، علف مورچه (cretica Cressa) و اشورک (Rhazya stricta) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 57-66]
  • حیوان‌گزیدگی ویژگی‌های اپیدمیولوژیک موارد هاری انسانی ارجاع داده شده به مرکز بهداشت شهرستان ساری طی سال‌های 1391 تا 1396 [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 26-35]

خ

  • خاش و حاشیه تفتان بررسی بروز فصلی برخی از بیماری های دارای اهمیت اقتصادی در در زنبورستان‏ های شهرستان خاش و حاشیه تفتان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 46-56]
  • خون سازی بررسی تأثیر عصاره آبی برگ گیاه گزنه (Urtica dioica)بر فراسنجه‌های خون‌شناسی در موش صحرایی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 17-24]

ر

  • روش PCR بررسی میزان آلودگی گوشت گاو تولیدی در شهرستان زاهدان به اشریشیا کلی با روش MPN وتشخیص سویه 7H:157O در نمونه‌های جدا شده به روش PCR [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 97-106]

ز

  • زاهدان بررسی میزان آلودگی گوشت گاو تولیدی در شهرستان زاهدان به اشریشیا کلی با روش MPN وتشخیص سویه 7H:157O در نمونه‌های جدا شده به روش PCR [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 97-106]
  • زرالنون مروری بر سموم قارچی مهم خوراک طیور، بیماری‌زایی و روش‌های از بین بردن آنها [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 84-104]
  • زنبور عسل بررسی بروز فصلی برخی از بیماری های دارای اهمیت اقتصادی در در زنبورستان‏ های شهرستان خاش و حاشیه تفتان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 46-56]

ژ

  • ژن های مقاومت به تتراسایکلین بررسی و شناسایی ژنهای مقاومت به تتراسایکلین در ایزوله های اشریشیاکلی یوروپاتوژنیک در منطقه سیستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]

س

  • ساری ویژگی‌های اپیدمیولوژیک موارد هاری انسانی ارجاع داده شده به مرکز بهداشت شهرستان ساری طی سال‌های 1391 تا 1396 [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 26-35]
  • سقط بررسی اثر تجویز داخل رحمی عصاره آویشن در گاوهای مبتلا به آندومتریت بالینی بر میزان وقوع سقط در آبستنی متعاقب [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 105-115]
  • سویه خشن بهینه سازی استخراج لیپو پلی ساکارید سویه خشن بروسلا آبورتوس به روش فنل – کلروفورم – پترولیوم اتر [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-87]

ش

  • شبکه ژنی بررسی شبکه ژنی مقاومت به آنتی بیوتیک تتراسایکلین تحت کنترل ژن‌های tetA و tetB با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه‌های‌داده [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 88-96]
  • شبکه ژنی بازسازی شبکه ژنی مقاومت به پنی‌سیلین در E.coli با استفاده از اطلاعات موجود در پایگاه‌های داده [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 1-9]
  • شبه طاعون گاوی مروری بر عوامل ویروسی مولد بیماریهای مخاطی شبه طاعون گاوی در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-65]
  • شناسایی جداسازی و شناسایی تک‌یاخته کریپتوسپوریدیوم در اسهال گوساله دراستان البرز [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 32-40]
  • شهرستان بابل بررسی آلودگی به انگل کریپتوسپوریدیوم در بوقلمون‌های بومی شهرستان بابل [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 10-14]

ع

  • عطرمایه بررسی اثر ضد میکروبی و ضد بیوفیلمی عطرمایه‌های نعناع فلفلی و آویشن شیرازی بر روی اسینتو باکتر بومانی و استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به آنتی‌بیوتیک‌های مختلف [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
  • علف مار بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی عصاره‌های مختلف گیاهان دارویی علف مار (Capparis spinosa)، علف مورچه (cretica Cressa) و اشورک (Rhazya stricta) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 57-66]
  • علف مورچه بررسی فعالیت ضد میکروبی و ضد قارچی عصاره‌های مختلف گیاهان دارویی علف مار (Capparis spinosa)، علف مورچه (cretica Cressa) و اشورک (Rhazya stricta) [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 57-66]
  • عوامل ویروسی مروری بر عوامل ویروسی مولد بیماریهای مخاطی شبه طاعون گاوی در ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 52-65]

ف

  • فاکتورهای حدت تعیین الگوی عوامل حدت و مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های کمپیلوباکترژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از کبد نیمچه‌های گوشتی کشتار شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-25]
  • فعالیت ضدمیکروبی ارزیابی اثرات ضد باکتریایی اسانس بومادران در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 107-117]
  • فلورفنیکل مطالعه باقیمانده داروی فلورفنیکل در گوشت مرغ عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-16]
  • فومنسین مروری بر سموم قارچی مهم خوراک طیور، بیماری‌زایی و روش‌های از بین بردن آنها [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 84-104]

ک

  • کریپتوسپوریدیوم جداسازی و شناسایی تک‌یاخته کریپتوسپوریدیوم در اسهال گوساله دراستان البرز [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 32-40]
  • کمپیلوباکترژژونی تعیین الگوی عوامل حدت و مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های کمپیلوباکترژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از کبد نیمچه‌های گوشتی کشتار شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-25]
  • کمپیلوباکترکولی تعیین الگوی عوامل حدت و مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های کمپیلوباکترژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از کبد نیمچه‌های گوشتی کشتار شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-25]
  • کم خونی عفونی شناسایی سرمی موارد تحت بالینی کم‌خونی عفونی در بلدرچین‌های استان اصفهان [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 25-31]
  • کنه سخت بررسی مولکولی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در ناقلین کنه‌ای درمناطق روستایی شرق ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 75-83]

گ

  • گاو بررسی اثر تجویز داخل رحمی عصاره آویشن در گاوهای مبتلا به آندومتریت بالینی بر میزان وقوع سقط در آبستنی متعاقب [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 105-115]
  • گوسفند و بز جداسازی و شناسائی مایکوپلاسماهای عامل بیماری آگالاکسی مُسری از گوسفند و بز در استان تهران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 66-74]
  • گوشت مرغ تعیین الگوی عوامل حدت و مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های کمپیلوباکترژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از کبد نیمچه‌های گوشتی کشتار شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-25]
  • گوشت مرغ مطالعه باقیمانده داروی فلورفنیکل در گوشت مرغ عرضه شده در استان چهارمحال و بختیاری با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 10-16]
  • گیاه دارویی بررسی تأثیر عصاره آبی برگ گیاه گزنه (Urtica dioica)بر فراسنجه‌های خون‌شناسی در موش صحرایی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 17-24]

ل

  • لیپو پلی ساکارید خشن بهینه سازی استخراج لیپو پلی ساکارید سویه خشن بروسلا آبورتوس به روش فنل – کلروفورم – پترولیوم اتر [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 81-87]

م

  • ماست بررسی تأثیر مدت زمان نگهداری و برخی خصوصیات شیمیایی ماست بر ماندگاری باکتری‌ های پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 36-45]
  • مایکوپلاسما جداسازی و شناسائی مایکوپلاسماهای عامل بیماری آگالاکسی مُسری از گوسفند و بز در استان تهران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 66-74]
  • مایونز ارزیابی اثرات ضد باکتریایی اسانس بومادران در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 107-117]
  • مقاومت آنتی بیوتیکی تعیین الگوی عوامل حدت و مقاومت آنتی بیوتیکی در ایزوله های کمپیلوباکترژژونی وکمپیلوباکترکولی جدا شده از کبد نیمچه‌های گوشتی کشتار شده در استان چهارمحال و بختیاری [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 15-25]
  • مقاومت به تتراسایکلین بررسی و شناسایی ژنهای مقاومت به تتراسایکلین در ایزوله های اشریشیاکلی یوروپاتوژنیک در منطقه سیستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]

و

  • واکنش زنجیره‌ای پلیمراز معکوس بررسی مولکولی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در ناقلین کنه‌ای درمناطق روستایی شرق ایران [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 75-83]
  • ویژگی‌های شیمیایی بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی پنیر سنتی کوزه‌ای(کوپه) استان کردستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 67-80]
  • ویژگی‌های میکروبی بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی پنیر سنتی کوزه‌ای(کوپه) استان کردستان [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 67-80]

ه

  • هاری ویژگی‌های اپیدمیولوژیک موارد هاری انسانی ارجاع داده شده به مرکز بهداشت شهرستان ساری طی سال‌های 1391 تا 1396 [دوره 2، شماره 1، 1398، صفحه 26-35]
  • هماتولوژی بررسی تأثیر عصاره آبی برگ گیاه گزنه (Urtica dioica)بر فراسنجه‌های خون‌شناسی در موش صحرایی [دوره 2، شماره 2، 1398، صفحه 17-24]