موضوعات = بهداشت مواد غذایی
اثر استفاده‌ی کنجاله کلزا به جای کنجاله سویا بر کیفیت گوشت، مورفولوژی و جمعیت میکروبی ایلئوم در بلدرچین ژاپنی

دوره 6، شماره 2، اسفند 1402، صفحه 44-56

10.22034/nfvm.2023.396116.1186

مهدی راشکی؛ قاسم جلیلوند؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ محمود قزاقی؛ آیدا داوری


خواص ضد باکتریایی اسانس ریحان (Ocimum baslicum L.) تحت تنش شوری

دوره 6، شماره 1، شهریور 1402، صفحه 40-51

10.22034/nfvm.2023.375098.1162

سارا نجفی قاقلستانی؛ محمد علی نجفی


تأثیر نیسین و عصاره الکلی چای ترش بر جمعیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده‌ی میگو وانامی در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 5، شماره 2، اسفند 1401، صفحه 117-126

10.22034/nfvm.2023.390553.1182

سعیده سرگزی؛ محمد رهنما؛ مجید علیپور اسکندانی؛ داریوش سعادتی؛ افسانه نوری جنگی؛ محمود کهنه پوشی